Workshop

Zaterdagavond: 22 sept 2018

Intimate Moves: De Dans van Eros

With Hettie Geurkink & Silvia Zupanc

Move, breath & dance - Be yourself - Make contact with others

Laat je liefdevol meenemen in meditatie, dans en beweging. Ontdek de stroom in jezelf. Laat je verleiden door de inspirerende muziek en speelse begeleiding tot je eigen beweging. Een ontmoeting met jezelf tussen anderen.

Iedere avond heeft een eigen kleur, met oefeningen en een altijd verrassende mix van verschillende muziekstijlen. Zo krijg je elke keer een unieke ervaring en ontdek je iedere keer een nieuwe verbinding met jezelf. Ervaar net als vele anderen de vreugde, de verdieping en de ontspanning die meditatie in beweging in jouw leven kan brengen.

Intimate Moves is voor iedereen, soepel of stijf, met en zonder ervaring. Niets hoeft. Ieder mens kan zich laten meevoeren in de meditatieve bewegingen, de verdiepingsoefeningen en spontane dans. Doe gewoon af en toe een avond mee, voor je plezier en om je te ontspannen, of gebruik Intimate Moves een tijd voor je persoonlijke groei.

‘Intimiteit’ betekent in zijn oorsprong ‘het binnenste van het binnenste’. Vaak zoeken we belevingen van intimiteit buiten ons, met de ‘juiste’ personen in de ‘juiste’ omstandigheden. Het ervaren van ware intimiteit vindt echter plaats in onszelf, in ons eigen lichaam, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden.

Om die intimiteit met jezelf te ervaren word je tijdens de workshop telkens uitgenodigd om je stap voor stap steeds dieper open te stellen voor alles wat er op dat moment in jou gaande is, voorbij je voorkeuren en oordelen. Je gaat de wereld in jou herkennen en van binnenuit ervaren.

 

Come prepared to MOVE!

No shoes dance evening!

Je bent van harte welkom zaterdagavonden van 19.30-22.00!

Dates upcoming:

22 sept | 27 oct |  24 nov 2018
€20 per avond

Location: St. Janshovenstraat 1, Utrecht

Meer info op www.intimate-moves.nl

Registration

 

Schrijf je in via Intimate Moves

About the teacher